TKO SMO I ČIME SE BAVIMO

LOT d.o.o. za poslovno savjetovanje i izradu projekata je konzultantska tvrtka specijalizirana u području pripreme natječajne dokumentacije za korištenje sredstava iz EU fondova i nacionalnih programa, izradu poslovnih planova i investicijskih studija za odobrenje kredita kod poslovnih banka i HBOR-a.

Naše ciljne skupine klijenata:

Subjekti koji zapošljavaju manje od 250 radnika i imaju godišnji promet koji ne prelazi 50 milijuna eura, i/ili ukupnu godišnju bilancu koja ne prelazi 43 milijuna eura.

Subjekti koji zapošljavaju više od 250 radnika i koji imaju godišnji promet koji prelazi 50 milijuna eura, i/ili ukupnu godišnju bilancu koja prelazi 43 milijuna eura.

Gospodarstva na kojima punoljetni članovi istog kućanstva vlastitim i unajmljenim resursima obavljaju poljoprivrednu djelatnost i upisana su u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava.

Županije, općine i gradovi te javna poduzeća koja su u njihovom vlasništvu jedna su od ključnih skupina kojoj su namijenjena sredstva iz EU fondova i ključni su faktor za njihovo korištenje.

NAŠA MISIJA

Naša misija je povećati konkurentnost poslovnih subjekata pronalaženjem najpovoljnijeg načina financiranja poslovnih ideja.

NAŠ CILJ

Naš je cilj razviti svoju djelatnost da postanemo prepoznatljivi na Hrvatskom tržištu i pružiti visoko profesionalne usluge kojima ćemo ispuniti očekivanja klijenata u što većoj mogućoj mjeri.

NA VRH