NAŠ TIM

Jamčimo kvalitetnu i profesionalnu uslugu potkrijepljenu znanjem stručnjaka u raznim poljima ekonomije kao i u pisanju EU projekata.

Ljiljana Horvat

oec.

Ljiljana Horvat izrađuje natječajnu dokumentaciju za prijavu projekata ulaganja na javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava te poslovne planove i investicijske studije, savjetuje poduzeća o budućem pravcu razvoja te mogućnostima financiranja. Radno iskustvo stekla je u Međimurskoj banci gdje je radila na rukovodećim radnim mjestima i kao član uprave banke. Završila je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu. Uz stečeno radno iskustvo dodatno se specijalizirala na području izrade i provedbe projekata i stekla zvanje menadžera za izradu i provedbu EU projekata. Znanja neprestano usavršava na različitim radionicama, edukacija i predavanjima. Uz pisanje poslovnih, razvojnih i drugih planova, bavi se i pisanjem projekata, te provodi edukacije, seminare i radionice na temu pokretanja poslovanja, poduzetništva, poslovnog planiranja i financiranja. Između ostalog sudjelovala je u provođenju nekoliko projekata financiranih sredstvima EU.

Dajana Pranjić

mag.ing.agr.

Dajana Pranjić je 2016. g. završila diplomski studij Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i stekla titulu magistra inženjerka agrobiznisa i ruralnog razvoja. Nakon kratkog rada na trgovačkim i administrativnim poslovima, zapošljava se preko Udruge za autizam Pogled kao asistentica u nastavi djeci s teškoćama u razvoju. U potrazi za poslom u struci razvija interes za projektima financiranim iz europskih fondova. Upisuje i uspješno završava tečaj Visokog učilišta Algebra za voditelja pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te se ubrzo zapošljava u poduzeću LOT d.o.o. kao stručna suradnica u pripremi i provedbi projekata. Voli čitati, pa često samostalno istražuje literaturu i usvaja nova znanja u području ekonomije i poduzetništva ili pohađa dostupne stručne radionice. Uživa u osobnom i profesionalnom rastu i razvoju, a u slobodno vrijeme bavi se hobijima poput slikanja i fotografije.

NA VRH