NAŠ TIM

Jamčimo kvalitetnu i profesionalnu uslugu potkrijepljenu znanjem stručnjaka u raznim poljima ekonomije kao i u pisanju EU projekata.

Ljiljana Horvat

oec.

Ljiljana Horvat izrađuje natječajnu dokumentaciju za prijavu projekata ulaganja na javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava te poslovne planove i investicijske studije, savjetuje poduzeća o budućem pravcu razvoja te mogućnostima financiranja. Radno iskustvo stekla je u Međimurskoj banci gdje je radila na rukovodećim radnim mjestima i kao član uprave banke. Završila je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu. Uz stečeno radno iskustvo dodatno se specijalizirala na području izrade i provedbe projekata i stekla zvanje menadžera za izradu i provedbu EU projekata. Znanja neprestano usavršava na različitim radionicama, edukacija i predavanjima. Uz pisanje poslovnih, razvojnih i drugih planova, bavi se i pisanjem projekata, te provodi edukacije, seminare i radionice na temu pokretanja poslovanja, poduzetništva, poslovnog planiranja i financiranja. Između ostalog sudjelovala je u provođenju nekoliko projekata financiranih sredstvima EU.

Filip Novak

mag.prim.educ.

Filip Novak nakon rada u školskom sustavu kao nastavnik odlučuje se za prelazak u realni sektor te završava tečaj za voditelja izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Zapošljavanjem u privatnom poduzeću uključen je u sve aspekte poslovanja poduzeća te je zadužen za logistiku proizvodnje. Porastom interesa za financijskim dijelom poslovanja mijenja posao te se zapošljava u knjigovodstvenom servisu gdje stječe nova znanja o financijama i načinu rada različitih djelatnosti. Nakon rada u knjigovodstvenom servisu zapošljava se u Obrtničkoj komori Međimurske županije na radnom mjestu stručnog suradnika za obrazovanje gdje je zadužen za strukovno obrazovanje u županiji. Prilikom interakcije s korisnicima raznih usluga Komore saznaje mnogo o stanju u gospodarstvu i tržištu rada te se odlučuje baviti projektima Europske unije.

NA VRH