!ZATVORENO! e-Savjetovanje – Nacrt operacija 6.3.1 “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”

/ / Novosti, Poljoprivreda

Dana 13.08.2021. godine na internetskim stranicama esavjetovanja.gov.hr objavljen je nacrt Natječaja za provedbu Podmjere 6.3. »Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava« – provedba tipa operacije 6.3.1 »Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava«

Svrha Natječaja je pomoći malim poljoprivrednim gospodarstvima u njihovu prijelazu na tržišno orijentiranu proizvodnju, održivom razvoju, uključenje članova gospodarstva u rad na poljoprivrednom gospodarstvu i zaradu dovoljno prihoda za dostojanstven život za ostanak na ruralnom području čime se pridonosi smanjenju nezaposlenosti na ruralnom području.

Visina javne potpore je fiksna te iznosi 15.000,00 EUR.

Klikom na poveznicu u nastavku moguće se uključiti u izradu nacrta Natječaja najkasnije do 31.08.2021. godine te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se uključe.

Podsjećamo da je prema Indikativnom planu i programu otvaranje Operacije 6.3.1 bilo planirano za II. kvartal 2021. godine.

Poveznica na eSavjetovanje za nacrt Natječaja za provedbu tipa operacije 6.3.1 »Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava«